Details, Fiction and verificare istoric auto

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați internet site-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a web site-ului nostru.

In Europa, una din sase masini a fost implicata intr-un incident big. Verifica istoric auto pentru a fi sigur ca ceea ce cumperi este conform asteptarilor. Verificarea istoricului iti poate dezvalui aspecte importante pe care nu le-ai sesizat la testarea masinii, mai ales daca nu esti qualified in industria auto. VERIFICA ORICE MASINA AICI!

Deoarece istoricul daunelor poate influenta puterea motorului unui vehicul si poate indica potentialele probleme tehnice, este foarte critical sa verifici acest element inainte de a cumpara o masina.

Raportul AutoDNA iti ofera informatii cuprinzatoare despre orice daune inregistrate, astfel incat sa poti lua o decizie inteleapta si sa eviti masinile care prezinta probleme majore.

Aceasta serie de cifre si litere ofera informatii esentiale despre marca, modelul, anul de fabricatie, locul de fabricatie si alte caracteristici ale vehiculului.

Pentru a confront o verificare a istoricului km in aplicatia RAR, urmeaza pasii simpli descrisi mai jos. Aplicatia poate fi accesata pe website-ul oficial al Registrului Auto Roman.

Asadar, in unele cazuri este posibil sa faci o verificare istoric auto gratis cu orice astfel de aplicatie on the internet. Poti vizualiza informatii esentiale despre istoricul si starea vehiculului.

Verificarea kilometrajului unui autoturism 2nd hand este un pas esential inainte de a face o achizitie. Acest part te ajuta sa eviti sa cumperi o masina cu probleme ascunse si sa iei decizii intelepte in privinta investitiei citeste mai mult tale.

Aceste chilipiruri sunt în majoritatea cazurilor masini cu probleme ascunse sau diferite alte probleme treatment în timp vor necesita cheltuieli neprevăzute.

kilometrajul dat înapoi este cea mai frecventă înșelătorie la vânzarea autoturismelor second hand

Centrul de notificări permite verificarea într-un mod simplu a conținutului raportului pentru o anumită serie de șasiu, deoarece conține cele mai importante notificări referitoare la istoricul vehiculului. Datele sunt prezentate într-o sortă simplă și lizibilă, cuprinzătoare deja la nivelul recepției vizuale.

Viteza maximă cu treatment poți circula când tractezi o remorcă sau o rulotă. Ce stabilește Codul Rutier 2024

Verificarea unei mașini după seria de șasiu/numărul VIN - cum se confront? Puteți verifica un vehicul după seria de șasiu prin RAR sau folosind baza de date treatment conține miliarde de înregistrări a serviciului autoDNA. Cumpărați un raport Este posibil să verifici gratuit seria de șasiu/numărul VIN? Există baze de day publice de informații ale registrului auto prin treatment puteți verifica gratuit o serie de șasiu. Cu toate acestea, în acest fel puteți primi doar informații de bază treatment ar putea să nu fie suficiente pentru a lua o decizie informată de a cumpăra o anumită mașină. Cumpărați un raport autoDNA

Te rugam sa tratezi informatiile ca indiciu si sa verifici actualizarea lor cu institutiile abilitate (inclusiv departamentele de politie) sau cu experti independenti. Nu uita - daca vehiculul pe treatment il verifici a fost raportat furat, te rugam sa te adresezi de urgenta politiei. Poti contribui la recuperarea masinii si pedepsirea faptasilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *